Η Βιοκλινική Θεσσαλονίκης, (πρώην  γενική κλινική ΓΑΛΗΝΟΣ) βρίσκεται στην καρδιά της πόλης εδώ και 35 χρόνια. Από το 2006 είναι μέλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, του μεγαλύτερου οργανισμού Πρωτοβάθμιας Υγείας στην Ελλάδα.


Στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 13 ορόφων στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Μορκεντάου, συνολικής επιφάνειας 5.000τμ.

Έχει δυναμικότητα 150 κλινών και αποτελεί τον ιδανικό εκφραστή της φιλοσοφίας του Ομίλου για ολική ποιότητα στις υπηρεσίες υγείας.

Οι νέες αναβαθμισμένες αισθητικά και λειτουργικά εγκαταστάσεις και ο υπερσύγχρονος βιοϊατρικός εξοπλισμός εγγυώνται την παροχή των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών υγείας.

Τα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης λειτουργούν με συμβούλους-ιατρούς Καθηγητές Πανεπιστημίου και έχουν πλέον καταξιωθεί στη συνείδηση των ασθενών. Με τη χρήση του ολοκληρωμένου εργαστηριακού εξοπλισμού της Κλινικής, μπορούν να παρασχεθούν στον ασθενή όλες οι απαραίτητες υπηρεσίες υγείας σε μία μόνο επίσκεψη.

Λειτουργούν και εξειδικευμένα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία για την κάλυψη των ειδικών αναγκών κάθε ασθενή και κάθε παθολογικής κατάστασης.

Εδώ και 35 χρόνια, το Μαιευτικό Τμήμα της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης υποδέχεται μαζί με τις μέλλουσες μητέρες τις μοναδικές στιγμές του ερχομού ενός παιδιού στη ζωή!


Μητροπόλεως 86 - Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310 372600
Fax: 2310 273707
email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι Βιοκλινικές συνεργάζονται και με τον
Ε.Ο.Π.Υ.Υ.