Κολπική Μαρμαρυγή

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς…

Η κολπική μαρμαρυγή είναι η συχνότερη εκ των καρδιακών αρρυθμιών. Δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως στις μέρες μας παίρνει διατάσεις πανδημίας στον δυτικό κόσμο. Στη χώρα μας υπολογίζουμε περί τους 200.000 πάσχοντες από αυτή την αρρυθμία, η οποία δυστυχώς συνδέεται με αυξημένους κινδύνους για νοσηρότητα και θνητότητα. Οι πρόοδοι της επιστήμης τα τελευταία χρόνια έχουν συμβάλει στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων, αλλά και των ιδιαίτερα ενοχλητικών συμπτωμάτων.

 

Ο φυσιολογικός ρυθμός και η κολπική μαρμαρυγή

Η Βιοκλινική Αθηνών διαθέτει ένα πρότυπο κέντρο, με τον πλέον σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στη διάγνωση και θεραπεία των καρδιακών αρρυθμιών. Η αντιμετώπιση των ασθενών σε εξειδικευμένα κέντρα αρρυθμιών που διαθέτουν την πλήρη επιστημονική φαρέτρα στην διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση, μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που μέχρι πριν λίγα χρόνια θεωρούνταν άλυτα.

Έχουμε την πεποίθηση ότι η σωστή ενημέρωση είναι ο πρωταρχικός παράγοντας της σωστής αντιμετωπίσεως. Ο ασθενής δικαιούται να γνωρίζει τις ενδείξεις, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της φαρμακευτικής ή της επεμβατικής θεραπείας, καθώς επίσης το κόστος και τους κινδύνους της αδράνειας.

 


Το Ιατρείο Κολπικής Μαρμαρυγής & Καρδιακών Αρρυθμιών λειτουργεί στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Τμήματος Αρρυθμιών της Βιοκλινικής Αθηνών υπό την επιστημονική διεύθυνση του Δρος Π. Ιωαννίδη και ομάδας έμπειρων καρδιολόγων - ηλεκτροφυσιολόγων.


Για να κλείσετε ραντεβού καλέστε στο
210- 6962 600 & 637

Οι Βιοκλινικές συνεργάζονται και με τον
Ε.Ο.Π.Υ.Υ.