Την Πέµπτη 21 Νοεµβρίου πραγµατοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη στη ΒιοΚλινική Θεσσαλονίκης από το τµήµα Τεχνολογίας τροφίµων & ποτών του ΙΕΚ Παστέρ.
Οι σπουδαστές, συνοδευόµενοι από την καθηγήτριά τους κυρία Νίκου Όλγα, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους µας και να ενηµερωθούν από τον executive chef της κουζίνας µας κ. Πεταχίδη σχετικά µε το πώς εφαρµόζουµε το Σύστηµα ∆ιαχείρισης Ασφάλειας Τροφίµων, σύµφωνα µε το ΕΛΟΤ ΕΝ 22000:2005, των πρώτων υλών που χρησιµοποιούνται και των µενού. Η πιστοποίηση ποιότητας επαναλαµβάνεται κάθε χρόνο, ώστε να είµαστε όλοι σίγουροι και για την υψηλή ποιότητα και για την ασφάλεια αυτών που προσφέρουµε στους ασθενείς µας.
Τους ευχαριστούµε πολύ για την επίσκεψη και τους ευχόµαστε καλή συνέχεια στις σπουδές τους.