fbpx
ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΛΕΣΤΕ :   ΑΘΗΝΑ  210 6962600, ΠΕΙΡΑΙΑΣ  210 4582200, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  2310 372600
ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ! 14 501

Τέλειο σώμα με BODYTITE

Της Χριστίνας Χριστοφορίδου Βιοκλινική Θεσσαλονίκης

Το πιο προηγμένο σύστημα λιπογλυπτικής

Όλοι μας προσπαθούμε να δείχνουμε και να νιώθουμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Η δίαιτα και η γυμναστική είναι απαραίτητα, αλλά μερικές φορές δεν είναι αρκετά. Τώρα έχετε την απάντηση: BodyTite. 

Μεταμορφωθείτε με το BodyTite, την πιο καινοτόμο επέμβαση αναμόρφωσης του σώματος που έχει σχεδιαστεί για την απαλλαγή από το τοπικό πάχος, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας και την ταυτόχρονη ανόρθωση και σύσφιξη του σώματός σας.

Το BodyTite χρησιμοποιεί τη νέα προηγμένη τεχνολογία Ραδιοσυχνοτήτων RFAL™ (Radio-Frequency Assisted Lipo Tightening) για να προσφέρει μια ασφαλή και εξελιγμένη λύση στο περίγραμμα του σώματός σας.

Με το Body Tite επιτυγχάνεται λιποαναρρόφηση και ταυτόχρονα σύσφιξη σε περιοχές όπου συνυπάρχουν τοπικό πάχος και χαλάρωση, όπως η κοιλιά, οι γοφοί, οι γλουτοί, οι μηροί, τα γόνατα, τα χέρια, η πλάτη και το προγούλι, αποφεύγοντας την κλασική χειρουργική δερμολιπεκτομή και τις μεγάλες ουλές, όπως στην κοιλιοπλαστική, στη βραχιονοπλαστική και στην ανόρθωση των μηρών και το lifting.

Επίσης, σε περιοχές που θέλετε να κάνετε μόνο λιποαναρρόφηση, γλιτώνετε την ανεπιθύμητη χαλάρωση που ακολουθεί συνήθως στην παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, ειδικά στις μεγαλύτερες ηλικίες, λόγω του αδειάσματος του όγκου του λίπους και της μη ελαστικότητας του δέρματος.

BodyTite: Δύο σε ένα, λιποαναρρόφηση και σύσφιξη ταυτόχρονα

Λιποαναρρόφηση: Το BodyTite χρησιμοποιεί την υπερσύγχρονη τεχνολογία Ραδιοσυχνοτήτων RFAL που ανεβάζει τη θερμοκρασία στους 38ºCγια να λιώσει και στη συνέχεια με ειδική μικρή κάνουλα να αναρροφήσει την περίσσεια λίπους μέσω μιας πολύ μικρής τομής 2-3 χιλιοστών, κρυμμένης έντεχνα σε περιοχή που δεν φαίνεται. Με την τήξη του λίπους, η διαδικασία της λιποαναρρόφησης γίνεται πολύ λιγότερο τραυματική, μειώνοντας σημαντικά μετεγχειρητικά τον πόνο,το οίδημα και τις μελανιές.

Σύσφιξη: Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του BodyTite είναι η ικανότητά του να θερμαίνει με ασφάλεια και ακρίβεια τους ιστούς σε βάθος,με αποτέλεσμα άμεσα ορατή συστολή και συρρίκνωση του δέρματος. Συγχρόνως μέσω της θερμότητας γίνεται διέγερση των ινοβλαστών να παράγουν κολλαγόνο, οπότε ακολουθεί άμεσα αλλά και σταδιακά μετεγχειρητικά εντυπωσιακή σύσφιξη συχνά μέχρι και 40%.

Πρόσθετα οφέλη: ΤοBodyTite προσφέρει ποικιλία θεραπειών, όπως λείανση της κυτταρίτιδας (CelluTite), εντυπωσιακή εξάλειψη στο προγούλι και διπλοσάγονο (NeckTite), υψηλής ευκρίνειας λιπογλυπτική και σύσφιξη στην κοιλιά και τους γλουτούς και σύσφιξη του χαλαρού δέρματος σε μικρότερες περιοχές, όπως οι βραχίονες (ArmTite).

Γρήγορη ανάρρωση

Το BodyTite είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, που μπορεί να γίνει με τοπική αναισθησία ή μέθη, χωρίς να χρειάζεται να παραμείνετε στην κλινική, μειώνοντας έτσι το κόστος και τον χρόνο ανάρρωσης.

Τα αποτελέσματα είναι εμφανή αμέσως, ενώ το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά 1-3 μήνες.

Οφέλη- πλεονεκτήματα

-Προηγμένη λιπογλυπτική
-Σημαντική σύσφιξη έως και 40% σε κλινικές μελέτες
-Ταυτόχρονα 2 θεραπείες (λιποαναρρόφηση + σύσφιξη)
-Μόνιμα αποτελέσματα
-Λιγότερες μελανιές, οίδημα και πόνος
-Γρηγορότερη ανάρρωση
-Ασφαλής τεχνολογία ακριβείας

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται;

Όπου υπάρχει συσσωρευμένο λίπος: Κοιλιά, γοφοί, γλουτοί, μηροί, γόνατα, βραχίονες, πλάτη, διπλοσάγονο. Μπορεί,επίσης, να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσο γρήγορα θα δείτε αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως και ολοκληρώνονται έπειτα από 1-3 μήνες.

Τι θα πρέπει να περιμένετε σχετικά με πόνο, πρήξιμο και μώλωπες;

Μπορεί να εμφανίσετε μικρές εκχυμώσεις και μούδιασμα αμέσως μετά BodyTite, αλλά πολύ λιγότερο από ό,τι έπειτα από την κλασική λιποαναρρόφηση. Η υπαισθησία συνήθως περνάει σε μία ημέρα και μπορείτε να χρησιμοποιείτε αντιφλεγμονώδη ή αναλγητικά φάρμακα. Τα οιδήματα και οι μελανιές συνήθως υποχωρούν σε μερικές ημέρες. Μπορείτε να επιστρέψετε στην κανονική σας ρουτίνααμέσως, ωστόσο η έντονη άσκηση μπορεί να γίνει όταν ο πόνος και το πρήξιμο υποχωρήσουν.

Γιατί το BodyΤite είναι καλύτερο από την κλασική λιποαναρρόφηση;

Με την αύξηση της ηλικίας ήτου σωματικού βάρους το δέρμα γίνεται λιγότερο ελαστικό. Η απλή λιποαναρρόφηση μπορεί να επιδεινώσει το πρόβλημα, αφήνοντας το δέρμαακόμα πιο χαλαρό και με ανομοιομορφίες. Ασθενείς με δερματική χαλάρωση ή ραβδώσεις μαζί με περίσσεια λίπους έχουν καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας BodyTiteγια να σμιλεύσουν το σώμα τους και να μειώσουν τον κίνδυνο της χαλάρωσης του δέρματος μετά τη λιποαναρρόφηση. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση, το BodyTite προσφέρει μια ασφαλέστερη και λιγότερο τραυματική εναλλακτική λύση, με πιο ομοιόμορφα αποτελέσματα και ελάχιστο μετεγχειρητικό πόνο και εκχυμώσεις.

Τι είδους φροντίδα χρειάζεται μετά την επέμβαση;

Το BodyTite είναι μια ελάχιστα επεμβατική διαδικασία που γίνεται με τοπική αναισθησία ή με ελαφριά μέθη. Την ίδια ημέρα μετά την επέμβαση, μπορείτε να πάτε σπίτι και να συνεχίσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Θα πρέπει να φοράτε ένα ελαστικό ένδυμα συμπίεσης (κορσέ)για έναν μήνα.

2018-05-09T12:05:46+00:00